به کزلرش دزفول امروز: محسن ورجاوند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دزفول اظهار کرد: تولید مرغ بدون استفاده از آنتی‌بیوتیک که هم‌اکنون به نام مرغ سبز معروف شده است در شهرستان دزفول آغاز شد و هم‌اکنون شاهد گسترش تولید این ماده غذایی در سایر شهرستان‌های استان هستیم.

وی گفت: پس از تلاش‌های فراوان و آموزش‌های لازم و همت مرغداران شهرستان، مرغی که در طول دوره پرورش هیچگونه آنتی بیوتیکی مصرف نکرده است، تولید شد.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول افزود: رسالت دامپزشکی علاوه بر بهداشت و سلامت محصولات دامی، افزایش کیفیت فرآورده‌ها نیز بوده که با تولید این محصول کیفیت مرغ تولیدی شهرستان ارتقاء یافته است.

ورجاوند با اشاره به اینکه هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک ارتقای شاخص سلامت جامعه است، از همه مرغداران درخواست کرد با رعایت اصول امنیت زیستی و بهداشت مزرعه خود نسبت به خودداری از مصرف آنتی بیوتیک اهتمام ورزیده و مرغ سبز را با نظارت اداره دامپزشکی تولید کنند تا با عدم مصرف انتی بیوتیک باعث کاهش هزینه‌های تولید خود شوند.