به گزارش دزفول امروز به نقل از ایلنا: محسن ورجاوند با اشاره به ۱۳۱ واحد مرغداری فعال موجود در شهرستان که دارای مجوز جوجه ریزی هستند گفت: در سال ۹۳ با افزایش تعداد واحد‌های مرغداری و افزایش ظرفیت واحدهای موجود، میزان جوجه ریزی طی این مدت در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان ۱۰ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۷۵۳ قطعه جوجه بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

ورجاوند، ارتقای شاخص‌های بهداشتی را در واحدهای پرورشی از عوامل موثر در افزایش میزان جوجه ریزی دانست و افزود: با نظارت‌های بهداشتی و اقدامات کنترلی اداره دامپزشکی و بخش خصوصی فعال در زمینه طیور پرورشی تعداد تلفات نسبت به سال گذشته نیز کاهش داشته است.

وی اظهار امیدواری کرد: تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک که از سال ۹۳ آغاز شده در سال ۹۴ نیز توسعه یافته تا علاوه بر بهداشت مواد پروتئینی به کیفیت آن نیز توجه گردیده و محصولات سالم‌تر به دست مصرف کننده برسد.

انتهای پیام/